Overthrow

21/11/2012 av Henning Krane

Det beste fra Rogaland siden Kvelertak: Etter grundig fartstid på NRK Urørt, har nå Overthrow tatt verden ved hornene og levert et debutalbum som beviser at de er det mest spennende og mest potente rockebandet fra Rogaland siden Kvelertak. Slottsfjell forventer store ting fra denne unge gjengen fremover.

Slottsfjell-publikumet vet alltid å sette pris på et oppdatert metallprogram, og der har Overthrow sin naturlige plass på festivalen i 2013.

httpv://www.youtube.com/watch?v=_cKtNbgQQPs

Isabel Greffel i avisa til musikkbransjefestivalen by:Larm er enig med oss, og beskrev en konsertopplevelse med Overthrow som balleskvisende metallsanger som slakter ditt indre øre: “Playing as loud as you would ever dare to wish for and as energetic as that hyperactive neighbourhood-kid, their sound comes somewhere between thrash metal bands like Municipal Waste and fellow Stavanger band Kvelertak.»

Med inspirasjoner fra klassisk metall og trash, sågar som bråkmakerne i sin egen generasjon, gir Overthrow alt i møte med publikum.

Overthrow spiller på Kastellscenen lørdag 20. juli

 Overthrow – Sleeplessness Awaits:

Mer info:

Facebook kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll ut felt market med *.