Sauropod

23/11/2012 av Henning Krane

Sauropod er resultatet av å blande poesi med skitten, minimalistisk rock, skjærende skrik med søte melodier, nye tanker med gamle ideer, og Jonas Røyeng (gitar, vokal) med Kamilla Waal Larsen (bass, vokal) og Jørgen Apeness (trommer). Bandet har sine røtter fra rundt omkring i Vestfold, og har siden 2011 utviklet seg fra et harmløst dyr til et intelligent uhyre.

Sauropods elementære line-up med gitar, bass og trommer underbygger Røyengs kompromissløse vokal og Waal Larsens bekymringsløse koring, drevet av en massiv bølge av energi fra Apeness’ trommesett. Deres selvtitulerte debutplate, utgitt nå i november, er full av intense, fornøyelige hooks, overraskende musikalske referanser og tekster som gjør deg skjelven inn til margen. Sauropod leverer skjønnhet pakket inn i galskap.

Sauropod spiller på Kastellscenen lørdag 20. juli

Mer info:

Facebook kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll ut felt market med *.