Dan Croll (UK)

08/01/2013 av Henning Krane

22-år gamle Dan Croll sluttet etter sommeren i det norsk-engelske indiebandet Eye Emma Jedi for å konsentrere seg om sin egen solokarriere, og det har så langt gått veldig, veldig bra. Hans aller første utgivelse «From Nowhere» skaffet han mye radiospilling i England på både BBC Radio 1 og 2, samt på P3 her hjemme. Låta er en dansbar og fengende indiepoplåt med stort hitpotensiale, en låt som viser et stort potensiale fra en ung fyr med mye på hjertet.

Croll kommer fra Staffordshire (samme plass som Robbie Williams og Slash, forøvrig), men bor for tiden i Liverpool. Han har gått på Liverpool Institute for Performing Arts, der han gikk sammen med blant annet Mikhael Paskalev, Jonas Alaska og gutta i Eye Emma Jedi, som han inntil nylig altså spilte bass for. Mikhael Paskalev har tidligere også spilt live i bandet til Dan Croll.

Høsten og vinteren har Croll brukt i studio med nye låter, og debutalbum er ventet i 2013.

Dette er en kar vi regner med at resten av verden også snart får øyner og ører opp for!

Dan Croll spiller på Baglerscenen fredag 19. juli

httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RjfFOGsVA7A#at=76

 

Mer info:

Facebook kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll ut felt market med *.


Refund