Heyerdahl

28/01/2013 av Henning Krane

Bandet som både P3 og Musikknyheter hadde med på sine lister over norske band som kommer til å prege 2013 er klar for Slottsfjell.

Bak navnet Heyerdahl finner man en gjeng med ulik erfaring fra norsk pop og indierock.Medlemmene har band som Beezewax, Hiawata! og Accidents Never Happen på sin musikalske CV, i tillegg til en rekke andre prosjekter. Heyerdahl er nå hovedprosjektet til Kenneth Ishak, Tore Løchstøer Hauge, Mattis With og Magne Mostue, som sammen leverer noe av den beste pompøse og kjølige indiepopen vi har hørt her til lands på lang tid.

De har holdt på i det stille siden 2009, men soundet tok virkelig form da de leide Kråkenes Fyr ute i havgapet på Stadt for å spille inn platen vinteren 2011. Etterarbeid ble gjort i Oslo og tilslutt i Paris samme høst. Resultatet kan du høre på bandets debutplate som lanseres 28. Januar 2013.
Heyerdahl live vil bli til sammen 7 musikere på scenen med en sterkt visuelt uttrykk knyttet til soundet.

Heyerdahl spiller på Baglerscenen tordag 18. juli

Mer info:

Facebook kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll ut felt market med *.