Converge (US)

29/01/2013 av Henning Krane

Converge-skinned-tekst

 

CONVERGE – OVER 20 ÅR MED AGGRESJON OG UTVIKLING

Sakte, men sikkert har Converge vokst seg til et av de mest spennende bandene innen aggressiv musikk. For man har en virkelig vanskelig jobb foran seg hvis man skal plassere dem i en kategori. Det som startet som et thrash-inspirert hardcoreband, har aldri stått stille og de har nærmest blitt en sjanger i seg selv. Medlemmene i Converge har aldri stått stille, med utallige konserter og sideprosjekter.

Med intense gitarer, komplekse rytmer fra trommene og Jacob Bannons maniske vokal i front, har de blitt kalt «mathcore», men det blir for sterilt og kaldt. Converge er langt mer skittent og brutalt. Som et Black Flag som har oppdaget norsk black metal. Forbanna og helvetes fett!

Album etter album har de sprengt musikalske grenser og de står fortsatt for noen av de største utfordringene som man kan høre på skive. Blant klassikerne må man nevne «Jane Doe» fra 2001, «You Fail Me» fra 2004 og ikke minst, «All We Love We Leave Behind» fra i fjor, som virkelig beviste at veteranene kan fortsatt blåse alt motstand unna.

Som liveband er Converge nærmest garantister for en fantastisk opplevelse. De gir alt de kan og tar publikum i et intenst kvelertak. Et kvelertak de ikke slipper før du er helt fornøyd. Og du ligger igjen helsvett og glisende fra øre til øre.

Det er med den ytterste stolthet vi kan presentere denne giganten for dere. Gled dere.

Converge spiller på Kastellscenen lørdag 20. juli

Mer info:

Facebook kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll ut felt market med *.


Refund