Billie Van

08/02/2013 av Henning Krane

Om du ikke har merket deg navnet Billie Van tidligere, er det på tide du gjør det med en gang. Billie spiller popmusikk med sterke røtter i americana og rockabilly, og med sin særegne stemme og bemerkelsesverdige scenepersonlighet, leverer hun et underholdende sceneshow med store fakter og smittene spilleglede.

Billie Van klarer kunsten å være tøff i trynet og sårbar på samme tid, noe som kommer til uttrykk i spennet mellom knyttneveslaget av en førstesingle «On My Knees» med tilhørende divavideo, og de såre countryballadene som for tiden spilles inn til det som skal bli Billies første album. Med seg på albumet har hun kjæresten Jonas Alaska og Mikhael Paskalev, som begge forøvrig har Billie som fast inventar i sine respektive band.

Dette er året der Billies egne knallsterke låter endelig skal se offentligheten lys. I februar slippes første smakebit i form av singelen «On My Knees», mens albumet ventes til høsten.

Gjør dere klare for å bli kjent med den kuleste dama i byen på Slottsfjell i sommer.

Billie Van spiller på Urørtscenen torsdag 18. juli

 

Mer info:

Facebook kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll ut felt market med *.