Bow To Each Other

08/02/2013 av Henning Krane

Bow-to-each-other-skinned-tekst

Bow To Each Other består av Megan Kovacs fra Toronto, Canada og Gunhild Kristoffersen fra Karmøy. De bor i Oslo og spiller popmusikk basert på begges låtskriving, synthidéer og vokalharmonier. Prosjektet ble født da de to flyttet til Norge etter å ha bodd i Liverpool i flere år. Med inspirasjon fra band og artister som Sufjan Stevens, Pivot, Wild Beasts, Kate Bush og Robyn, ønsker Bow To Each Other å skape stemninger som trass i sin melankoli også indikerer håp og lys i enden av tunnelen.

Gunhild er korist i bandet til Susanne Sundfør, og i 2012 var Bow To Each Other oppvarmingsband for Susanne på hennes turne.

På tampen av 2012 slapp de både en EP «I Don’t Hear All The Noise» og en singel «Darling». De holder for tiden på med å spille inn sitt debutalbum, med Susanne Sundfør i produsentstolen. Vi er veldig spente og sikre på at resultatet kommer til å bli helt strålende. Et spennende band for 2013, dette!

Bow To Each Other spiller på Tårnlunden lørdag 20. juli

Mer info:

Facebook kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll ut felt market med *.