Cazadores

08/02/2013 av Henning Krane

Storslått og ambisiøs stadionrock er en populær sjanger i Norge, der band som Biffy Clyro, Kings Of Leon og The Killers gjør det veldig, veldig bra, både på konsertscenene og salgslistene. Men av en eller annen grunn er det ikke mange norske band som opererer innenfor denne sjangeren. Det trengs et virkelig godt norsk stadiorockband, og vi tror vi har funnet det i Cazadores.

Bandet som har tatt navnet sitt fra et mexicansk tequilamerke ble startet i 2010 av musikere fra forskjellige Tromsøband som blant annet Just Did Doris og Zoom Urørt-vinneren fra 2005, The Fernets. Etter at Cazadores ble valgt ut til Ukas Urørt på P3 i april i 2012, har de fenget oppmerksomheten til både konsertgjengere og radiolyttere i hele landet. De har hatt hele tre singler inne på spillelistene på P3, hyperfengende «Islands», «American Lights» og deres nylig også deres kanskje sterkeste låt så langt «City Still Sleeping». Veldig fortjent, men ganske uvanlig for et usignert norsk band.

Debutalbumet «Hyperion Days» blir sluppet 11. mars på Spoon Train Records.

Noen av dere fikk kanskje med dere konserten Cazadores spilte på P3 Urørtscenen på Slottsfjell i 2012?

Cazadores spiller på Kastellscenen fredag 19. juli

Mer info:

Facebook kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll ut felt market med *.