Kid Astray

08/02/2013 av Henning Krane

Kid Astray spiller på årets By:larm og er spådd en lys fremtid av både Lydverket- og By:larm-redaksjonen. Bandet har, tross medlemmenes unge alder, holdt på i flere år allerede. Det var dog da de i begynnelsen av oktober lastet opp låten «The Mess» på NRK’s Urørt-side ble hverdagen til tenåringene fra Asker og Bærum snudd opp ned på kort tid. I løpet av noen få dager ble låten kåret til Ukas Urørt på NRK P3, og da bandet stilte til intervju på radiokanalen få dager senere ble det klart at de hadde blitt tatt inn i varmen på P3s spillelister. Bandet jobber for tiden med å skrive og produsere låter for harde livet, og vi ser frem mot flere slipp i tiden som kommer frem mot festival.

Kid Astray spiller på Baglerscenen fredag 19. juli

Mer info:

Facebook kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll ut felt market med *.