Bad Religion (US)

22/02/2013 av Henning Krane

Bad-Religion-skinned-tekst

Legender inntar Slottsfjell!

Los Angeles-bandet har holdt det gående siden 1979 og er i disse dager hyperaktuelle med sitt 16 (!) album «True North». Bandet er kjent for sin karakteristiske punkrock ispedd store doser vokalharmonier

Frontet av den karismatiske vokalisten Greg Graffin, den eneste som har vært med hele veien, har bandet inspirert tusenvis av hissige smågutter over hele verden til å plukke opp et instrument og ikke minst engasjere seg politisk og sosialt. Et annet fremtredende medlem av bandet er gitaristen Brett Gurewitz. Gurewitz er ,i tillegg til sin rolle som gitarist i Bad Religion, en markant skikkelse i musikkverdenen for øvrig. Han eier plateselskapet «Epitaph» og har vært svært aktiv som produsent, studiomusiker og tekniker for storheter som «Rancid», «Millencollin», NOFX og «Parkway Drive».

«The Crossbuster»

220px-Crossbuster_symbol

Kallenavnet på bandets verdenskjente logo.

Har du ikke hørt bandets musikk, har du garantert sett bandlogoen på ei T-skjorte hengt på en senete tenåringskropp eller spraymalt på en murvegg.

Er du ikke en dedikert fan av bandet, blir du det garantert etter å ha bivånet Bad Religion på årets Slottsfjellfest!

Bad Religion spiller på Kastellscenen lørdag 20. juli

 

 

Mer info:

Facebook kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll ut felt market med *.