Klubb Lollipop er Marianne og Monica. De har en egen forkjærlighet for skamløse hits, sjangerblanding, ting som blinker og lyser i mørket, veiving med henda, allsang og ekstremt godt humør. Klubb Lollipop er som vorspielet du ikke vil at skal ta slutt. Du vet når alle favorittlåtene dine kommer som perler på en snor og du tenker at nå har jeg jammen the time of my life! Flaks at denne festen varer hele natta og at nettopp du skal komme! Klubb Lollipop har spilt seg gjennom Oslos klubbscener med fast base på Angst bar. De har spilt på Øyanatt, På Rockefeller, på Sentrum Scene, i Oslo Spektrum, på tøysete kjendisfester, på awardshows, i bryllupet til Jenny og Finger’n, i bryllupet til Tinashe og Odd Magnus, i bryllupet til onkel Geir og tante Britt, i en nedlagt bunkers, ja til og med Mette Marit er fan! Felles for alle kveldene er entusiastiske folk, high fives, godstemning, 90-talls hits, old school hip hop, og om alt går riktig en liten svingom innom Åge eller Ole Ivars. Det eneste som er sikkert er at alt kan skje. Og at det blir usaklig gøy da. Vi ses på dansegulvet!

Foto: Michael Ray Vera Cruz Angeles

Mer info: