04/07/2015 av Slottsfjell redaksjonen

Malin aka Makeupmalin

Følger du allerede Slottsfjell på Snapchat? Bra! Om du ikke gjør det, så skal vi gi deg en god grunn til å gjøre det: I år har vi nemlig fått med oss Makeupmalin til å styre vår Snapchat under festivalen. Malin er på plass i Tønsberg allerede når Camp Gunnarsbø og Camp Greveskogen åpner. Her kommer hun til å sjekke ut stemninga og rapportere om alt det gøye som skjer. Malin har også med seg et videokamera, så dette blir spennende! Best å bare legge til brukeren ‘slottsfjell’ med en gang, for å si det sånn.

Malin Nesvoll Vangsnes – aka makeupmalin – sparker seg gjennom Oslo på kickbiken sin Violetta Vice, med smågodt i munnen, Berlin-beats i øra og iphonen klar til å capture the day på Snapchat, der hundrevis følger hennes daglige doings. Malin er det mest urbane som har kommet fra Holmestrand noensinne. Men selv om hun blender inn på Løkka og Tøyen, like hardt som en hver Oslo-born hipsterkid med 90-tallsklestendenser, har hun klart å beholde både Holmis-dialekten, og en ekstrem kjærlighet for Paradise Hotel og frossenmat. Hun hang ut på Westerdals i to år, før panikkangsten flytta inn i kropp og sinn, og hun måtte tenke i nye baner. Nå bedriver hun humoristisk utleverende craziness på sin egen youtube-kanal – Makeupmalin1 -, lager psykedeliske, fargerike collager for Hymen Magazine, og skal starte på kunstskolen Prosjektskolen til høsten. Bitch better believe at Malin er en å følge med på fremover.

Her kan du foreksempel se hvordan det gikk da Makeupmalin besøkte Holmestrand Kulturfestival, og alt det den hadde å by på: