Jubelen har så vidt stilnet etter årets Slottsfjell – en fire dager lang musikkfest, der det ene høydepunktet har avløst det andre. Vi priser oss lykkelige over at det bare er ett år til fjellet på ny skal fylles med folk, opplevelser og musikalske stjerner. Det er derfor med stor glede vi kan presentere første headliner allerede i dag.

Og det er ingen hvem som helst som har meldt sin ankomst, selveste Aurora kommer nemlig til Slottsfjell 2017, og avslutter lørdagen på Kongescenen.

Selv om det kun har gått tre år siden popkometen Aurora Aksnes singel-debuterte, har hun rukket over enormt mye i sin allerede innholdsrike artistkarriere. Hun har turnert i USA og Europa, spilt for fulle hus og gjestet Jimmy Fallons ikke helt ukjente «Tonight Show». Låter som «Runaway», «Under Stars», «Awakening», «Running with the Wolves», «I Went Too Far» og det bunnsolide førstealbumet All My Demons Greeting Me as a Friend, har sørget for tung radiorotasjon og rause terningkast. En musikalsk sensasjon, har noen kalt henne. Vårt største musikalske håp, mener andre. Forventningene har vært skyhøye, men hun lar seg åpenbart ikke tynge av dét.

Aurora formidler nemlig med letthet og egenart, og hun gjør det med hele seg. Hun er rett og slett et ubestridt supertalent. En artist som har «dét«, den litt udefinerbare stjernekvaliteten noen bare er født med, og det fleste bare kan drømme om.

Så da er det bare å glede seg, da – til Slottsfjell 2017 og fantastiske Aurora.

Mer info: