Det har gått over fem år siden denim-demonene gjenoppsto for andre gang siden bandets spede begynnelse i 1989. To ganger – ikke engang Jesus klarte dét. Igjen reiste bandet verden rundt , fra LA til Ålesund, fra Melbourne til Manchester og alle steder i mellom, til glede for både gamle og nye fans.

I november 2015 slapp gruppa singelen “Hot For Nietzsche”, ny musikk for første gang  siden Sexual Harassment (2012).  Releasekonserten i Oslo ble scenedebuten for det nyeste tilskuddet til gruppa, keyboardist «Hans Majestet» Haakon Marius Pettersen. Tilskuddet ga ny inspirasjon til  låtskriving og produksjon, og i mai 2016 slapp Turbonegro løs singelen  Special Education på sitt intetanende publikum. Begge de to nye låtene slippes på alle digitale plattformer, 7” vinyl og kassett (!).

Finn frem dongerien og sikre deg et pass med det samme, det blir garantert fest når gutta entrer scenen på fjellet til sommeren.

 

Mer info: