22 år gamle Julie Bergan har for lengst bevist at hun er en vokalist og låtskriver i verdensklasse. Hennes enestående evne til å levere catchy hooks har sørget for at låtene hennes allerede er streamet over 70 millioner ganger. Tidligere i år fulgte hun opp hitsinglene «All Hours» og «I Kinda Like It» med «Arigato». En låt som fikk tung rotasjon hos både P3 og mP3 og klatret til topps på hitlistene i rekordfart. Før dette overbeviste hun dessuten som rapper i P3s mye omtalte remiks av Karpe Diem-låten ”Attitudeproblem” sammen med blant annet Silvana Imam og Bendik.

Med suverene opptredener  i TV-programmer som Senkveld, danske X-Factor og Idol (sammen med Tinie Tempah), har hun sjarmert publikum i hele Norden. Hun har fartet halve Europa rundt på turné med hitmaskinen Jess Glynne, og hun var en av headlinerne under årets VG-lista Topp 20-turné, hvor hun blant annet leverte et fyrverkeri av en opptreden foran 60 000 tilskuere på Rådhusplassen i Oslo. I tillegg til alt dette, varmet hun opp for verdenssensasjonen Justin Bieber da han gjestet Norge i september. Høsten 2016 la hun ut på en omfattende turné, der hun spilte for fulle hus over hele landet.

Med en stemme full av kraft og særegenhet og enorme mengder sjarm, energi og tilstedeværelse – er det bare et tidsspørsmål før Julie Bergan for alvor skyter fart mot den internasjonale stjernehimmelen.

Vi gleder oss til allsang og alldans med Julie til sommeren.

Mer info: