Etter at Astrid S slapp sin første singel, ”2AM”, i oktober 2014, tok det ikke lang tid før 18-åringen ble spådd en lysende fremtid både nasjonalt og internasjonalt.

 

Ett år senere hadde Astrid solgt ut sin første headlinerturné i Norge, singelen har nådd dobbel platinumstatus og mer enn 20 millioner streams. På toppen av dette har hun samarbeidet med blant andre Avicii; på den akustiske versjonen av hans hitsingel «Waiting for Love». I tillegg har hun deltatt på Shawn Mendes’ album med duetten «Air», samt skrevet og lagt vokal på låten «Dawn» med svenske iSHi.

Høsten 2015 kom oppfølgeren til «2AM», den etterlengtede singelen «Hyde». Den Lido-produserte låta fikk svært god mottakelse og suste rett inn på topp 10 på Spotify og A-listene til NRK P3- og mP3.

I november samme år ble Astrid S nominert til to av tre mulige P3 Gull-priser, og stakk av med både prisen for Årets Nykommer og Årets Låt. Dette kun kort tid etter hun vant sin første MTV EMA Award for Best Norwegian Act. Blant de andre nominerte var Kygo, Madcon og Sandra Lyng.

 

I mai 2016 slapp Astrid sin debut-EP og har siden tatt steget opp på de store norske festivalscenene. Hun har dessuten blitt presentert for den internasjonale bransjen på to av verdens største bransjetreff, SXSW i Texas og Eurosonic i Nederland, og spilt for fulle hus over hele Europa. Med  sin smakfulle elektropop og unike stemme, er hun i ferd med å sette spor etter seg som utøvende kunstner, sanger og låtskriver, og vi gleder oss stort over at hun gjester Tønsberg og Slottsfjell i 2017.

 

Mer info: