Veronica Maggio fikk sitt gjennombrudd med albumet Och Vinnaren är i 2008. Låta «Måndagsbarn» toppet VG-lista samme året, og siden den gang har superhits som «Jag kommer», «Snälla min» og «Hela huset» kommet som perler på en snor.

Tidligere i år slapp hun sitt femte studioalbum Den första är alltid gratis, der tittelsporet ble nok en radiogjenganger på norske kanaler. Veronica har siden den gang turnert Skandinavia og USA, og årets høydepunkt kom utvilsomt i august da hun og 20.000 fans fylte Stockholms Stadion. Både albumet og konserten ble hyllet i media og fikk fantastiske kritikker fra alle hold. Kanskje ikke så rart at hun ble kåret som «Årets Live Act» av (svenske) P3 i 2015.

Personlige tekster og popmelodier av skyhøy kvalitet har gjort henne til en av Sveriges mest prisbelønte stjerner med fem Grammis, to P3 gull, tre Rockebjørner og tre Gaffa-priser. 

Det blir høyt energi, allsang og dans når Veronica Maggio entrer Slottsfjell-scenen med sin låtkatalog og tilstedeværelse til sommeren.

Mer info: