Gabrielle tok Norge med storm da hun etter mange år med hardt og målrettet arbeid, slapp sin første låt «Ring Meg» i 2011. Låta solgte til 10x platina. Da hun fulgte opp med «Bordet», var det ingen tvil – Gabrielle Leithaug var kommet for å bli. 5 av 10 albumspor gikk rett inn i rotasjon på landets største radiokanaler og hun ble spellemannsnominert i kategoriene «Årets Hit», «Årets innovatør» og «Årets Nykommer».

Gabrielle er nemlig så mye mer enn et radiofenomen. Med en sterk r&b-aktig vokal, hard elektroniske musikk, fantastiske tekster og en helt unik formidlingsevne – viste hun seg raskt som et friskt og viktig tilskudd til den norske musikkscenen.

Etter et år borte fra offentligheten, er Gabrielle nå endelig tilbake. Året som har gått har hun tilbragt i studio, hvor hun har produsert fantastisk ny musikk du veldig snart kan høre. Første singel, «Vekk meg opp», kan ventes allerede 27. januar.

På tampen av 2016 bidro SKAM til å løfte Gabrielle til nye høyder i Sverige (og til dels i Danmark). I Sverige ligger «Fem Fine Frøkner» i skrivende stund på 7. plass på spotifylista. Et oppsiktsvekkende og perfekt utgangspunkt for nye opptredener og slipp av nytt materiale.

Vi gleder oss stort til å ha Gabrielle tilbake på festivalscenen til sommeren.

Mer info: