Legendariske The Prodigy, «The Godfathers of Rave», er klare for Slottsfjell.

Bandet ble etablert i Essex i Storbritannia i 1990 og herjet hitlistene hele nittitallet med låter som «Smack My Bitch Up», «Firestarter», «Out of Space» og «Voodoo People».  De markerte seg raskt som eksperimentelle foregangsfigurer innen elektronika-sjangeren, og har vært innom alt fra rave og hardcore, til alternativ rock og big beat. De har turnert verden rundt og solgt millioner av album.

 

Gruppa, som i dag består av Liam Howlett, Keith Flint og Maxim Reality,  slapp sitt sjette studioalbum, Day is My Enemy i 2015. Til fjellet kommer de med en god miks av nytt materiale og udødelige klassikere. Det blir harde beats, et skyhøyt energinivå og et liveshow som vil filleriste fjellet.Vi kan nesten ikke vente!

 

Mer info: