Halvt bulgarske/ halvt Sunnmørske Mikhael Paskalev gjorde seg for alvor bemerket da han gikk av med seieren i Urørtfinalen på NRK P3 i 2012. Siden den gang har han hatt stor suksess med singler som «I Spy» og «Jive Babe» med tilhørende bemerkelsesverdige videoer. Videoen til platinumselgende “I Spy” har sågar hatt over 2 millioner visninger på Youtube og Vimeo.

Det sjeldent etterlengtede debutalbumet What’s Life Without Losers, ble sluppet i 2013 til strålende kritikker. Dagbladet skrev i sin anmeldelse: “En plate proppet med varme, eufori og mest av alt ærlig og godt låtskriverhåndverk.”

Mikhael har vært Spellemannsnominert for både Årets musikkvideo i 2012 og Årets nykommer for debutalbumet sitt i 2013.

Han har spilt på de fleste av landets store festivaler, eksempelvis Øya, Hove og Slottsfjell, og for utsolgte klubber over hele landet. Mikhael har spilt utsolgte show i UK, Frankrike, Tyskland, Nederland, Australia og USA. 

Med sin siste singel «Witness», vil Paskalev at du skal gi deg helt hen i noen øyeblikk. Vi lar oss lett rive med, og tipper hele fjellet vil gjøre det samme. Vi gleder oss!

 

 

Mer info: