Jillionaires navn vokser seg stadig sterkere, både i egen rett og som del av Major Lazer, der han opererer sammen med Diplo og Walshy Fire. Som soloartist har Jillionaire gjennomført flere turneer i Europa, Nord-Amerika, Asia og Australia.

Christopher Leacock, som han egentlig heter, kommer fra Trinidad & Tobago og mikser karibisk Soca med ulike stiler fra hele verden. I studio slår han seg gjerne sammen med andre talentfulle produsenter. Sammen med Brooklyn-baserte Richie Beretta remixet han the Dolls’ «Summer of ’93», med Phat Deuce remixet han MNDRs hit «Feed me diamonds» og hans første originale låt «Fresh»(2014) produserte han sammen med svenske Salvatore Ganacci. Låta ble kjapt en del av reportoaret til DJs som Nervo, Chuckie og Steve Aoki og ble listet av både BBC Radio 1Xtra og australske Triple J.

Vi gleder oss til å oppleve Jillionaires unike musikalske miks på fjellet til sommeren. 

 
Mer info: