Cleveland-baserte Machine Gun Kelly (aka MGK) leverer linjer med lynets hastighet. 

Han gjorde seg bemerket da han ble den første rapperen som vant amatørkvelden på Apollo Theater i Harlem i 2009. En rekke mixtapes fulgte – 100 Words and RunningLace Up og Rage Pack. Etter en opptreden på SXSW i 2011 signerte han med Sean Combs label Bad Boy Records og slapp singelen «Wild Boy». Debutalbumet Lace Up kom ut i 2012. Oppfølgeren General Admission kom ut i 2015 og gikk til topps på R&B/Hiphop-lista mens den nådde fjerdeplass på Billboard 200. I 2016 slapp han singelen «Bad Things» sammen med tidligere medlem i Fifth Harmony, Camila Cabello. Låta resulterte i den første topp ti-plasseringen for begge artister.

Til sommeren kommer han til Tønsberg og Slottsfjell. Vi gleder oss stort.

Mer info: