16/02/2017 av Henning Krane

Fire by:Larm-aktuelle artister klare for Slottsfjell

Indierock, post-punk, hip hop og R’nB: Declan Mckenna, shame, Linda Vidala og Myra er klare.

Vi gleder oss til by:Larm kickstarter festivalsesongen og snur Oslo på hodet om to uker. Der skal vi sjekke ut det som kan krype og gå av nye og spennende talenter, norske som internasjonale, og vi kommer helt sikkert til å ta med de beste av de til sommerens Slottsfjell. Fire av de er allerede klare. Fire artister vi har stor tro på at kommer til å vokse seg store og være med på å dominere konsertscener, festivalplakater og Spotify-spillelister de kommende årene:


Declan McKenna (UK)

Vi så nylig Declan McKenna spille den desidert beste konserten på Eurosonic, den europeiske bransjefestivalen i Nederland. 18-åringen har blitt spådd en stor fremtid av musikkjournalistene hjemme i England, og det kan vi bare skrive under på etter å ha sett han levere så det holdt på scenen. Om du satt pris på Jake Bugg-konserten på Slottsfjell i fjor, bør du ikke gå glipp av dette!
Les mer om Declan McKenna her


shame (UK)

Et annet band som virkelig imponerte oss på Eurosonic var energiske shame. Fem nittenåringer som allerede har fått ryktet på seg for å være det beste nye livebandet i London. Upolert og rå post-punk-inspirert rock med høy baris- og helle-øl-over-hodet-faktor.
Les mer om Shame her


Linda Vidala

Linda Vidala har siste året gjort seg bemerket den smått kontroversielle låta «Emma» og rumperiste-bangeren «Rist», låter hun har skrevet, produsert og gitt ut selv. Etter by:Larm kommer det ny musikk og store nyheter fra Linda, en artist vi er ganske så sikre på at du kommer til å høre mye fra fremover.
Les mer om Linda Vidala her


Myra

Myra fra Bergen entret den norske musikkscenen med låta ”Hold an” 1. november i fjor. Skarpt, dynamisk, lekent og med den aller største selvfølge. «Plutseleg var ho berre her, og høyrest ut som om ho har rappa i ti år,» skrev Runar Gudnason i Dagbladet, og kalte henne det største talentet i norsk rap på mange år. 
Les mer om Myra her

 

KJØP BILLETTER TIL SLOTTSFJELL 2017 HER