Linda Vidala solgte hjemmelagede billetter til eget liveshow allerede som toåring, med skittentøyskurven som scene. Faren oppdaget raskt et musikalsk talent, og introduserte henne for korps og slagverk. Interessen -og forståelsen for musikkproduksjon tok form. 

Allerede som sekstenåring, valgte Linda å flytte til Oslo for å forfølge musikkdrømmen. Selv om hun på det tidspunktet anså seg selv som en aspirerende popartist, begynte hun å henge med hiphoperne. Det var på den tiden nettstedet Myspace stadig var populært, og musikere som trengte kvinnelig vokal på låtene tok stadig kontakt. I 2008 skrev hun et hook for Sirius, som senere gikk av med seieren i Norske Talenter. 

I 2012 opprettet hun sitt eget label, og satte i gang diverse pop-prosjekter. Etter noen år innså hun imidlertid at det var hiphop som var hennes greie. Det var der hun følte seg hjemme. Linda utdannet seg til musikkdesigner og i 2016 slapp hun debutsingelen «Emma». Aller mest bemerket har hun imidlertid gjort seg med «Rist», som kom ut i fjor.

Vi gleder oss til å riste med når hun kommer til Tønsberg til sommeren.

Mer info: