Shame er fem 19-åringer med en helt egen sans for det originale og rå. Bandets glede og energi ligger i fellesskapet, en “old school” kollektiv kraft som får de unge til å trekke vekk fra skjermene og stille seg bak bandet. Ryktet deres som et av Londons aller beste nye liveband, har resultert i konserter med blant andre The Fall og King Gizzard og sendt dem på turné med The Garden og Fat White Family, det har resultert i konserter på Pitchfork i Paris og Eurosonic, samt supportjobber for Slaves – alt uten å ha sluppet en eneste singel.
 
 
One of the most watched and crucially most talked about live bands in London
 Loud and Quiet
 
Brooding menace…they find themselves at the forefront of a compelling new scene in the capital 
 NME
 
“A filthy mess of The Doors, Sleaford Mods and The Pixies
 Guardian 
Mer info: