Tross sin unge alder har 20 år gamle Kristoffer Cezinando rukket å utmerke seg på den norske hiphop-scenen i flere år allerede. 

Helt siden han debuterte med EPen Cez for Prez som sekstenåring, har en samlet musikkpresse applaudert Cezinandos helt unike musikalske univers. Han er en rapper som skiller seg fra mengden – både i tekst, melodi og karakter. I november 2016 vant han prisen for Årets nykommer på P3 Gull, og i konkurranse med knallsterke navn som Stein Torleif Bjella, Jenny Hval og Karpe Diem, hentet han i januar i år hjem prisen for Årets tekstforfatter under årets Spellemannprisutdeling – hvor han også var nominert i kategoriene Årets urban og Årets album for Barn av Europa

Til sommeren kommer stjerneskuddet til Tønsberg og Kastellnatt, og med seg tar han King Skurk One og 612. Sammen leverer de et nytt og helhetlig show som består av flere nye låter der alle tre acts er med på tvers av prosjekter, i tillegg har alle sluppet egen musikk i året som har gått – musikk Slottsfjell-publikummet helt sikkert har et forhold til fra før av.

Sammen er Cezinando er 501 (King Skurk One m/ crew) og 612  utvilsomt det mest lovende i Oslorappen har å by på om dagen. På Kastellnatt får du en helt unik sjanse til å se dem live før alle andre. 

 
Mer info: