Bak Snakehips, står den London-baserte duoen Oliver Lee og James Carter. De to møttes på forretningstur til Hong Kong, og oppdaget raskt at de delte en forkjærlighet for RnB-basert elektronisk musikk.
 
Med remixer for blant andre The Weeknd, Banks, Bondax og Wild Belle, skapte de seg et navn på rekordtid. Med «All My Friends», et samarbeid med Tinashe og Chance the Rapper, beit de for alvor fra seg på hitlistene, og med 2017-låta «Don’t Leave» er de i ferd med å gjøre det igjen.
 
«Vi elsker viben i 90-talls musikken – Hi-Tek, Pete Rock, den gyldne R&B-epoken med artister som Aaliyah og SWV,” sier James.  “Vi elsker alt som har kule soul samples og gamle beats, men vi påvirkes også av å bo i London. Vi låner fra fortida og lager musikk for framtida.»
 
Til sommeren skal Snakehips få Slottsfjell-publikummet til å danse hele Kastellnatta igjennom. Vi gleder oss!
Mer info: