09/03/2017 av Henning Krane

Craig David presents TS5 til Slottsfjell

Kun 150 billetter igjen til denne dagen

Billettene til avslutningsdagen på Slottsfjell selger fort om dagen, og i dag kan vi melde at det kun er 150 billetter igjen til lørdag 15. juli. Det er også klart at selveste Craig David kommer til Slottsfjell denne dagen med sitt TS5-konsept. Samme dag kan du blant annet også se Gucci Mane spille sin første Norgeskonsert noensinne, Aurora, Veronica Maggio, The JillionaireMikhael Paskalev og Turbonegro.

KJØP LØRDAGSPASS HER

Re-rewind til årtusenskiftet med UK garage-megastjernen Craig David. Med superhits som «Fill Me In», «Seven Days» og Artful Dodger sin «Re-Rewind» kommer Craig til Slottsfjell med sitt TS5. TS5 startet som en av de mest eksklusive festene i Miami. Selve festen fant sted i Craigs penthouse-leilighet, Tower Suite 5. Nå har TS5 besøkt noen av de største klubbene i verden, i tillegg til utsolgte venues i UK og Australia. Craigs TS5-sett er en kombinasjon der Craig både DJer og synger. Regn med old skool-anthems fra R&B til Swing beat, og fra Garage til Bashment, ny musikk, og selvfølgelig hans egne udødelige klassikere.

Les mer om Craig David her.