Den LA-baserte produsenten, DJ-en og labelsjefen Kingdom (aka Ezra Rubin) har blitt innflytelsesrik med diskografi og utgivelser fra egen label, Fade to Mind. Han begynte å skape seg et navn via en serie mixtapes. Ved å blande grime, house og club  med hip-hop, og R&B, skapte han en en ny hybrid av livskraftig dance.

Han slapp siden debuten Mind Reader, men de var med samarbeidet med Londons Night Slugs den sylskarpe produksjonen hans nådde massene.

Han flyttet siden til LA, der han startet Fade to Mind sammen med  Nguzunguzu, Total Freedom, og Prince WillFade to Mind bryr seg ikke om tenkte skillelinjer mellom mainstream og undergrunn. Det er en label der det er rom for eksperimentering med unik, futuristisk og dansbar lyd. Kingdom selv kan utvikle sin egen musikk.

Pitchforks ‘Ten Essential Tracks’ fra Kingdom

www.pitchfork.com/thepitch/1156-10-essential-tracks-from-must-hear-electronic-rb-producer-kingdom

Mer info: