Bak navnet Total Freedom befinner den ekstraordinære amerikanske DJ-en Ashland Mines seg. For tiden bor han i Paris, der han spiller inn produksjoner for labelet/crewet Fade To Mind. Samme label som man også finner blant annet Nguzunguzu og Fatima Al-Qadiri og Kastellnatt-aktuelle Kingdom

Total Freedom er kjent for sin eventyrlystene, konfronterende og lekende stil,  DJ-settene hans er kjent for å oppløse alt fra R&B, pop og rap med frådende noise og knivskarpe beats. Mines har siste årene gått fra å være en lokal kuriositet i Los Angeles til å bli et verdenskjent navn, noe som kanskje er litt bemerkelsesverdig med tanke på hvor kompromissløs og snål musikken hans til tider kan være.

Han har det siste tiåret laget religiøs stemning over hele verden; fra svette kjellere i Chicago, til techno-katedralen Berghain. Nå kommer han til Kastellnatthallen for å spille back to back sammen med label mate Kingdom.

 

 

 

Mer info: