De prisvinnende Britiske komikerne Bob Slayer og Lucy Hopkins vil dukke opp flere steder på festivalen i år, og hver gang med nye acts og karakterer for å avspore deg fra de opprinnelige planene dine.
De vil blant annet hver for seg kjøre forestillingene “POWERFUL WOMEN ARE ABOUT” og “HOW 2 MEND THE WORLD WITH GAFFA-TAPE”. Men de vil også sees sammen blant annet rundt matteltene, med sitt spesial komponerte kokkenummer.

Bob har besøkt fjellet før, og insisterte i år på å introdusere oss for Lucy, som i følge the Gurdian er «Fantastic». Hennes Soloshow Le Foulard har vunnet pris for beste forestilling hos de fleste teaterfestivalene hun har besøkt, og vi ser således frem til å slippe henne og bob løs på Slottsfjell-publikummet med sin tørre brittisk stand-up og til tider grenseoverstigende teater-eksperimenter.

Bob selv har turnert med blant annet Snoop Dogg, Turbonegro og The Cumshots, men ville heller turnere små Nordeuropeiske humorscener da det – den gang – lille indie-bandet Artic Monkeys ville ha ham som manager. Bob selv angrer bittert, men vi og Nord-Europas humorpublikum kunne ikke vært mer tilfreds med hans dårlige dømmekraft.

Mer info: