Live Podkasting fra Slottsfjell

– Lotion & Smedstad

I år får festivalpublikummet muligheten til å starte festivaldagen med Live-Podkaster fra fjellet. Hver dag inviterer vi inn en ny Podkast håndplukket fra toppskiktet av norske aktører som flytter fra sine vante omgivelser opp til panoramautsikten ved campingvogna.

Første slipp er ingen ringere enn Oral Bee og Mr. Pimp-Lotion sin musikkpodkast «Lotion og Smedstad». La oss med deres egne ord fortelle hva vi kan forvente oss:

Pimpgudens favorittpodcast, Lotion & Smedstad, startet opp høsten 2015. Det er i utgangspunktet en musikkpodcast, der Oral Bee og Mr. Pimp-Lotion snakker om både gammel og ny rap-musikk. Alt fra 8Ball & MJG til Lil Yachty. De kretser også ofte innom temaer som brus, bernaise, trening og fasting og forteller historier fra artistkarrieren. I løpet av det siste året har de i podcasten gjort dybdeintervjuer med folk som Chirag fra Karpe Diem, Christine Dancke, Alis fra Klovner i Kamp og Christer Falck. I live podcasten fra Slottsfjell vil de intervjue en artist som spiller på festivalen og veilede deg i jungelen av brus av musikk. Yabba!

Foto: Pål Laukli

Mer info: