Slam!Kollektivet består av Norges skarpeste og mest hardtslående tunger som gjennom «Slam Poesi» ikke legger noe i mellom når de skildrer våre liv og vår verden. Sjangeren oppstod da dikterne på 1980-tallets USA tok poesien tilbake fra eliten ved å blande rapp, dikt og Stand-up i en morsom, oppslukende og ærlig form.

På Slottsjell representeres Slam!Kollektivet av svensk mester i team slam og NRK profil Sofia Knudsen Estifanos, svensk mester i team slam og to ganger norgesmester Taro Vestøl Cooper, samt den regjerende verdensmesteren i slampoesi, Evelyn Rasmussen Osazuwa. Med seg har de beatboxeren Beatur som lager fete beats og awesomness på loopmaskinen sin.

Kom til Campingvogna og få med deg en av de mest populære og raskest voksende kunstsjangrene i Norge i dag!

Smakebit på noe av arbeidet til Slam!Kollektivet:

Mer info: