Årets OBOS-konsert blir med en av landets aller største artister – med fullt band. Bernhoft & The Fashion Bruises består av et stjernelag av musikere som vil fylle fjellet. 

Bernhoft debuterte som soloartist i 2008 med «Ceramik City Chronicles», og fulgte opp med «Solidarity Breaks» i 2011 – en utgivelse som bekreftet Bernhofts posisjon som en av landets aller fremste artister. Han fylte Oslo Spektrum til randen og headlinet de aller fleste norske festivalene i kjølvannet av det albumet. I tillegg vant han prisene ‘Årets Spellemann’ og ‘Beste mannlige artist’ under Spellemannprisen 2011. Så ventet vi i tre lange år på tredjeplaten ”Islander”, og Bernhoft leverte igjen. Albumet fikk pull pott i GAFFA, en femmer i Dagsavisen, toppet VG-lista, og som ikke det var nok ble den Grammy-nominert.

Som tidligere år er denne midnattskonserten et gratis tilbud – som lokalbefolkningen kan også ha glede av, uansett om de er en del av resten av festivalen eller ei. I år blir OBOS-konserten på fredagen under festivalen.

Mer info: