Australske Alex Cameron tok steget helt ut som singer-songwriter i 2013, og slapp sin solodebut Jumping the Shark. Det gikk relativt ubemerket hen, helt til den amerikanske labelen Secretly Canadian relanserte i 2016. Endelig får Cameron oppmerksomheten han fortjener. 

På scenen spiller Cameron sin rolle til fulle, og med seg har han alltid sin businesspartner, saksofonist Roy Molloy. Bare vent til du opplever kjemien deres. Det blir et unikt show du ikke vil gå glipp av.

Clash Magazine har omtalt ham som ”Sidney’s mest kyndige låtskriver”, og Jonathan Rado fra Foxygen har omtalt Camerons konsert som en ”…en av de mest minneverdige konsertene jeg noen gang kommer til å være vitne til”, mens musikkikonet Henry Rollins har beskrevet Camerons tilstedeværelse som ”rett fra ett David Lynch-mareritt”

Når du først har opplevd Alex Cameron, får du ham ikke ut av hodet. Gled deg!

 

Mer info: