02/05/2017 av Sarah Winona Sortland

Årets program til P3 Stage på Kastellnatt er klart!

Med det er også hele programmet til årets Kastellnatt komplett. 

Det gode samarbeidet med NRK P3 starter på P3-scenen på Slottsfjell, og fortsetter langt inn i natten på P3 Stage under Kastellnatt. I år er programmet spekket med nye spennende navn, samtidig som vi får gjensyn med noen DJs som garantert får gulvet til å koke.

Cezinando presenterer: 1111+501+612 KlubbSnakehips (UK) og Snow Boyz er allerede annonsert til P3 Stage. Nå er vi glade for å meddele at også Lady Leshurr (UK) og Fanny Andersen kommer. Det samme gjør gjengangere som RytmeklubbenMarie Komissar og P3s egne Christine Dancke.

Kjøp billett til Slottsfjell og Kastellnatt her

Programmet er som vanlig kuratert av P3Christine Dancke og  Slottsfjell, og Dancke forteller at hun er svært fornøyd med årets program. 

Kastellnatt er alltid årets klubbhøydepunkt og noe som løfter Slottsfjellfestivalen til min favorittfestival. I år gleder jeg meg særlig til 1111 Klubb fra Cezinando, Lady Leshurr og Snakehips. Rå folk på en og samme scene!

Hadde man iverksatt en jakt etter en ny dronning av britisk rap, ville alle veier ledet til Lady LeshurrDet siste året har millioner av fans blitt svorne tilhengere av rapperen gjennom hennes Queens speech-serie, hun har solgt ut show hele veien fra New York til Brixton og fått oppmerksomhet fra internasjonale tungvektere som Timbaland, Erykah Badu og Busta Rhymes.

Med albumdebuten på vei, har Lady Leshurr med all mulig tydelighet demonstrert at hun fortjener en plass på den britiske rap-tronen, ved siden av navn som Dizzee Rascal og Ms Dynamite.  

Rytmeklubben er et DJ/produsent-kollektiv bestående av Henrik The Artist, Hi-Tom, DJ Karaoke og Torjus. De møttes som studenter i Trondheim, og inspirert av klubben SUPA og «Raw Juice»-kveldene der – hvor landsmenn Cashmere Cat og Slick Shoota DJ-et – skapte de et unikt klubb-boyband, som de ironisk liker å kalle det.

Uten noe plateselskap eller management i ryggen slapp Fanny Andersen uredd sin farlig fengende debutsingel ”KIDS” i november 2016. Siden tok det ikke lang tid før supertalentet ble oppdaget både her i Norge og i utlandet. ”KIDS” er den perfekte definisjonen på EDP aka Elecronic Dance Pop – en låt som funker like godt på radio som på dansegulvet.

Marie Komissar har med sin kjærlighet for r&b og urban klubbmusikk spilt landet rundt i snart 10 år både som pådriver for de suksessfulle konseptene Cloudbusting og Frekk + Freidig, samt på en rekke festivaler som Slottsfjell, Øyanatt, Pstereo, Parken, Sommerfesten og Hovefestivalen.

Musikkhjertet til Christine Dancke banker (som oftest) i takt med alt det dansbare hun spiller – først og fremst på sitt lørdagsshow DJ Christine på P3 – hvor det er fokus på bass. Men i tillegg er hun hele Norges musikksjef på dagtid i programmet «Christine», hvor hun holder oss oppdatert på alt som rører seg blant nye talenter og ny musikk. På Kastellnatt er det hennes kjærlighet for klubbmusikk som er i fokus.


Komplett program for Kastellnatt 2017: 

Torsdag 13. juli

P3 Stage:

Snakehips (UK)

Fanny Andersen

Christine (P3)

RBMA Stage:

NMG/G-Huset med venner

Fredag 14. juli

P3 Stage:

Snow Boyz

Cezinando presenterer: 1111+501+612 Klubb

RBMA Stage:

Total Freedom (US)

Kingdom (US)

Lørdag 15. juli:

P3 Stage:

Rytmeklubben

Lady Leshurr (UK)

Marie Komissar

RBMA Stage:

Club Cheval (FR)

Les mer om alle artistene her.