Hadde man iverksatt en jakt etter en ny dronning av britisk rap, ville alle veier ledet til Lady Leshurr. Det siste året har millioner av fans blitt svorne tilhengere av rapperen gjennom hennes Queens speech-serie, hun har solgt ut show hele veien fra New York til Brixton og fått oppmerksomhet fra internasjonale tungvektere som Timbaland, Erykah Badu og Busta Rhymes.

Med albumdebuten på vei, har Lady Leshurr med all mulig tydelighet demonstrert at hun fortjener en plass på den britiske rap-tronen, ved siden av navn som Dizzee Rascal og Ms Dynamite.  

«Jeg ville være som henne,» tenkte Leshurr første gang hun hørte Ms Dynamite. «Hun er den kvinnelige MC Neat. Jeg ville ikke bli en sanger, fordi jeg visste jeg ikke kunne synge, men jeg ville ha en melodi og en flyt.» 

Siden hun slapp sin første mixtape som fjortenåring, har hun ikke sluttet å jobbe. Hun har sluppet flere mixtapes, tre Ep-er og spilt i en film. Planleggingen bærer frukter. Ikke bare har Queens speech-serien hennes sørget for den oppmerksomheten det skarpe, kvikke talentet fortjener, den har også virkelig plassert henne på det musikalske kartet blant de helt store. 

Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med henne når hun inntar fjellet til sommeren.

Mer info: