Rytmeklubben er et DJ/produsent-kollektiv bestående av Henrik The Artist, Hi-Tom, DJ Karaoke og Torjus. De møttes som studenter i Trondheim, og inspirert av klubben SUPA og «Raw Juice»-kveldene der – hvor landsmenn Cashmere Cat og Slick Shoota DJ-et – skapte de et unikt klubb-boyband, som de ironisk liker å kalle det.

Tidligere i år slapp de «Like That», en sang om den bittersøte følelsen når noe som egentlig var veldig fint og enkelt står i fare for å bli komplisert og vanskelig.

«Vi var mye i Stockholm i høst og laget sanger, og vi laget faktisk denne sangen den dagen vi våknet opp til nyhetene om at Donald Trump hadde vunnet presidentvalget i USA. Det var jo litt rart å skulle gå å lage en sang da, men linjer som ‘I don’t want you like that’ kan tolkes i både den ene og den andre retningen. Selv om det ikke på noen måte er en sang som handler om Trump, så er det i alle fall noe med at alle har lov til å eksistere og føle ting og sånn, men det betyr kanskje ikke at vi vil at de skal være president (eller kjæreste, lmao).»

Til sommeren kommer Rytmeklubben til Kastellnatt.

Mer info: