dePresno har blitt omtalt som en av de mest spennende nykommerne etter at han slapp sin første singel Forever i mai 2015. Siden den gang har han gitt ut flere singler som har fått radiolistinger i Norge og blitt spilt på BBC Radio 1.

Debut EPen Forever ble sluppet 14.oktober 2016, og singelen Hide and seek har generert over 1.5 millioner avspillinger på Spotify, blitt fremført på Lindmo, TV-Aksjonen og hos P3 Christine.

I 2016 holdt han noen minneverdige konserter på by:Larm, Eurosonic, The Great Escape og han var på Europaturné med AURORA og Bear’s Den. Gjennom P3 Urørt tok singelen Strangers in Disguise dePresno helt til finalen i mars 2016, og året toppet seg under P3 Gull da dePresno overrasket Astrid S på direkten under hennes akustiske fremførelse av Hurt So Good.

Den siste singelen See You Soon ble sluppet fredag 13.januar og var Ukas låt på P3 og streamet over 1.000.000 ganger på Spotify.

 

Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med ham på fjellet til sommeren.

Mer info: