Strange Hellos startet som et studioprosjekt høsten 2015 av Odd Martin Skålnes (O. Martin, Aurora) Birgitta Alida Hole (Lumikide), Fredrik Vogsborg (The Megaphonic Thrift, Casiokids) og Even Kjellby (Great News). Stor lyd, catchy melodier, drømmende vokal og skitne gitarer er hovedfokus når Strange Hellos samles for å skape musikk – en form for ny power-pop med deilige referanser til blant annet Teenage Fanclub og Cocteau Twins. Bandet har til nå sluppet singlene «Broken Teenage Heart» og «Summer.» og har høstet god kritikk fra internasjonal presse.
 
«Strange Hellos celebrate the best of power pop in a mythical, dreamy way.»
-NYLON
 
«Strange Hellos steal our attention with their dreamy and stargazing pscyh-pop. With the horizon – charging anthemics of Fleetwood Mac viewed through the hazy shoegaze prism of Beach House, Strange Hellos have the songcraftsmanship to win hearts, matched with a distinctive edge that sets apart.»
– Gigwise
Mer info: