Med en helt særegen sound og knallsterke liveshow, har Hester V75 blitt en av de mest lovende navnene i det norske raplandskapet. De fikk fire femmere for konserten sin under by:Larm i fjor, og ble omtalt som en av festivalens høydepunkter. Våren 2016 slapp de sin første offisielle utgivelse «115 drømmer», som fikk terningkast fem i bl.a. Bergens Tidende og Natt&Dag. Med 115 drømmer i bagasjen ble de booket til bl.a. Slottsfjell, der de leverte et ellevilt show på P3-Scenen som resulterte i terningkast fem i Gaffa.

I tillegg til å være rapgruppe, har guttene startet opp det fremadstormende kollektivet Vibbefanger, hvor bl.a. Fieh og Kjartan Lauritzen er med. Vibbefanger ble lansert i Oslo sommeren 2016 ved å selge ut Parkteateret, der Hester spilte sammen med Fieh.

“Med enkle grep (som velfungerende bruk av mikrofon med klang) og imponerende scenekontroll viser halvtimen på John Dee hvorfor den Slottsfjell-aktuelle gruppa ikke bare lager glimrende låter, men også er en solid live-act å regne med i tiden framover.”

– Dagbladet, 5/6 – by:larm 2016

Mer info: