Straight outta Sognefjorden kommer den unge rapperen Kjartan Lauritzen. Karrieren har skutt turbofart med singler som “Havanna” og oppfølgeren, monsterhiten “Fredag”. Sistnevnte ble listet på NrkP3 og ble inkludert i den første episoden av SKAMs tredje sesong. Han har tidligere gitt ut EP-ene “Mestertyv” og “Under Skyen”, og slipper snart sin første offisielle utgivelse.

Han flyttet til Bergen i 2013, ble booket til sin første konsert av gjengen bak Hester V75 og ble med i det fremadstormende kollektivet Vibbefanger like etter. I fjor spilte han blant annet en svært overbevisende konsert på P3-Scenen vår og debutert på et nesten utsolgt Parkteateret i Oslo høsten 2016, hvor han rakk å stagedive hele tre ganger. Kjartan er kjent for hyperenergiske live-shows med sin bror bak spakene, og faste makker Adeo546 som hypeman. 

Eventyret har nettopp begynt, og til sommeren kommer Kjartanismen til fjellet. Gjør deg klar!

Mer info: