Nord-Svenske INVSN  har spilt i band hver for seg siden lenge før de traff hverandre. Bandet består av fem venner som opererer i et post-punk/dystopisk pop-landskap. Gjengen kommer fra de mest isolerte delene av Sverige. Fra et bredt spekter av svenske band; Sara Almgren fra Masshysteri, Christina Karlsson fra Tiger Forest Cat, Anders Stenberg fra Deportees, André Sandström fra DS-13 og Dennis Lyzxén, som begynte i legendariske, mytologiske Refused. Ikke mange har tatt like godt vare på arven fra den legendariske hardcore-scenen i Umeå som INVSN

Under navnet «Invasionen» lagde de svenske plater, men da de bestemte seg for å gjøre en global innsats følte de behov for et navneskifte. Det siste albumet fra INVSN, The Beautiful Stories, treffer folk på måter bandet har håpet på, men ikke har forventet. De har alltid hatt et politisk budskap, men få tekstforfattere har tilført ekstra kamp som Dennis Lyxén. I vår tid er Dennis Lyxéns kamp nødvendig og viktig. Uttrykket er kanskje aggressivt, men troen på endring er aldri langt unna.

Vi gleder oss stort til å bli enda bedre kjent med INVSN på fjellet til sommeren

Mer info: