I 2015 spilte Death Team på Tårnlunden, og i år kommer de tilbake for å lage fest på Total på Camp sammen med våre egne skamløse hus-DJs 2 Many Gin & Tonics.

Death Team består Mayka Edd och Johen Rafael Tilli. Selv beskriver de musikken sin som en blanding mellom Fatboy Slim og Spice Girls. Det høres ganske usannsynlig ut, men usannsynlige er da også Death Team. Gjennombruddet deres i 2015 med den ekstremt fengende «Fucking Bitches In The Hood» og «Dolphin Style» gjorde den uhøytidlige svenske duoen raskt til en favoritt her på Slottsfjell-kontoret.

2017 startet sterkt for Death Team, med P3 Guld-nominering i kategorien Årets Gruppe og slipp av den nye singelen «Work». I anledning singelslippet søkte gruppa forøvrig etter et nytt medlem på en rimlig utradisjonell måte, nemlig gjennom svenske versjonen av NAV, Arbetsförmedlingen. Det er fortsatt litt uklart om de det faktisk endte i en forøkning av medlemsmassen til Death Team. Sikkert er det dog at det aldri blir kjedelig når denne gjengen er i farta.

Lørdagen på Total På Camp er sikret både godt humør og dansevennelighet.

”Imagine Die Antwoord if they were produced by Mika! So wrong yet so right! Soooooo catchy!” – Perez Hilton

Mer info: