Med tre DMA-nominasjoner, «Årets Nye Navn» under GAFFA Awards og gullsertifisering av den selvtitulerte EP-en, har Emil Stabil satt en tykk strek under sin tilstedeværelse blant de største på den danske musikkscenen nå. Sammen med nye danske artister som Lord Sivas, Ukendt Kunstner og S!vas representerer han noe det mest spennende innen den nye bølgen av nordisk trap og hip-hop akkurat nå.

Aarhus-rapperen har allerede besøkt Norge flere ganger, sist i januar da han spilte sammen med Sushi X Kobe på Rockefeller, så nå har også nordmenn fått øynene opp for danskenes favoritt.

Når Emil Stabil entrer scenen er det med en rastløs hyperenergi som ikke kan unngå å smitte over på et alltid like engasjert og medsvettende publikum – uansett om det er på klubb eller foran tusenvis av festivalpublikummere på festivaler som Roskilde, Smukfest eller Spot. De tunge hiphop-beatsene kombinert med Emil Stabils tilbakelente flow og tekster er garantier for en fest med hits som «Swimmingpool», «Allerede Is» og gjennombruddslåta hans «Er det en fugl».

Sammen med klubbkonseptet Seksuell blir denne dagen på Total På Camp en dag for Slottsfjell-historibøkene.

 

 

Mer info: