19/05/2017 av Sarah Winona Sortland

Total til Camp

Vi flytter Total til festivalcampen på Korten!

Både for å gjøre tilbudet for alle dere som bor på camp enda bedre, og for å få bedre plass, flytter vi i år hele Total-konseptet fra de gamle lokalene ved Tønsberg Svømmehall / gamle Camp Gunnarsbø til nye Camp Korten. Konseptet skal hete Total På Camp

Vi setter opp et av Nordens største sirkustelt på jordet på Korten, og der blir det flere barer, et variert mattilbud gjennom hele dagen, scene under tak der NRK P3 Urørt presenterer noen av de beste Urørtartistene hver dag før vi åpner portene på fjellet, og vi skal lage den beste festen hver eneste festivaldag etter at det er slutt på fjellet. 

Total På Camp vil selvfølgelig også være åpent for de av  festivalpublikumet vårt som ikke bor på campen. Men det vil være gratis inngang på Total På Camp alle dager for alle med camp-pass. Det er forøvrig nøyaktig like langt å gå fra festivalens utgang til Total på Camp, som det var til Gamle Total.

Merk at det i år altså ikke vil foregå noen arrangementer på Gamle Total (ved svømmehallen).

Billetter

Det er nå mulig å forhåndskjøpe billetter til Total På Camp. Merk at om du allerede skal bo på camp, har du gratis inngang til Total hele uka. Mandag og tirsdag er det gratis inngang for vanlig publikum også.
Du kan kjøpe dagspass (ons-lør) eller ukespass til Total På Camp her.