Den østerrikske Marcus Füreder, kanskje best kjent under artistnavnet Parov Stelar, leverer musikk basert på en kombinasjon av jazz, house, elektro og breakbeat. 

For albumet Shine (2007) mente BBC han gjorde seg fortjent til å bli trukket frem som en av de mest lovende produsentene i Europa. Hans spesielle tilnærming til produksjon og det egenartede lydbildet ga ham kjapt ryktet som skaperen av en helt egen sjanger – Electro Swing.

 

«The Burning Spider Tour» tar ham fra Australia og New Zealand til de største europeiske festivalene, London, Paris og Berlin. Den unike liveopplevelsen byr på låter fra det kommende albumet  «The Burning Spider”. Du kan forvente blues-samples fra Muddy Waters og Lightning Hopkins blandet med den klassiske Parov Stelar-Sounden, nedstrippete akustiske toner og en nytolkning av den klassikeren “Nosferatu». I tillegg vil fans selvsagt få med seg hits som «All Night» and «Booty Swing.»

Mer info: