To av Norges hyggeligste og mest fremadstormende musikkollektiv får sitt eget område torsdag 13. juli på Slottsfjell. Vibbefanger og 1111klubb inneholder og drives av artister som Cezinando, Hester V75, Kjartan Lauritzen, 612, Fieh, Niilas, og mange flere.

Campen skal bli en behagelig hangout med strandstoler, fine folk og god musikk. Mato Grytten, Niilas og et par flere flinke folk skal DJe, det blir hageleker, klær man kan se på eller kjøpe og en DJ-battle hvor de som melder seg på først får være med.

1111klubb er plateselskapet, gjengen og favorittallet til Cezinando, mens Vibbefanger ble startet opp av boysa i Hester V75 og kjent fra klubbkonseptet Vibbefest. Vibbefanger er også et plateselskap og kollektiv som gjør mye gøy, og holder til i Bergen.

Hold deg oppdatert på hva som skjer på CAMP V1111BBEFANGER her.

1111klubb

Vibbefanger

Mer info: