Siv Jakobsen sier med musikken det hun ikke tør å si høyt. Liksom dagboknotater er tekstene såre og lengtende, de er maktesløst ensomme, og ærligheten kjennes langt inn i hjerterota. Med sterke referanser til Ane Brun og Laura Marling, inviterer hun oss inn som flue på veggen i hennes mest personlige øyeblikk. Siv Jakobsen har vært travelt opptatt de siste årene med å turnere med artister som Damian Jurado og Bear’s Den, foruten å opptre på bransjefestivaler som By:larm, Trondheim Calling, SPOT og Eurosonic. 

EP-en «The Lingering» ble sluppet i mai 2015, til strålende mottagelse både her hjemme og ute. Sommeren 2016 tilbragte hun i London sammen med produsent og trommis Matt Ingram (Laura Marling og The Staves), for å jobbe med debutalbumet, som slippes 25. august 2017. Enn så lenge kan du lytte til den vakre singelen «Like I Used To», som ble slippes i våres. 

 

Mer info: