Torsdagen på Støperiet er det Club Juicy og Q&I som skal lage Hjemme Alene-fest.

Etter å ha blitt etablert av Chris Stallion og Patski Love i 2004, ble Juicy raskt en av de mest populære klubb-kveldene i Oslo og rundt omkring i Norge. Juicy er flere ganger kåret til Norges beste klubb-konsept og årets beste fester.

Det høres kanskje rart ut å være eksperter på fest, men det er dét Patski Love og Chris Stallion faktisk er. Som to halvskrullete vitenskapsmenn vet disse to nemlig 110% hvordan man skal få alt til å klaffe når det kommer til stemning. De har lang erfaring. I over 12 år har Love & Stallion holdt det gående på Oslos beste klubber, samtidg som de stadig merker økt etterspørsel fra storklubber i utlandet. Artistgjestelista på Club Juicy har etterhvert blitt lengre og mer kredibel enn på de beste stedene i utlandet, med en nesten fulltallig A-Å av bra DJer og artister innom på jevnlig basis. Fire platespillere, to miksere, en mic og masse fantastisk musikk i sjangrene Hip Hop og R&B er det som gjør Patski Love og Chris Stallion til landets aller fremste bak spakene, og med et sterkt ønske om å få deg til å føle deg vel og ha det gøy selv er Club Juicy fortsatt de saftigste festfolka i landet vårt.

Q&I er en DJ-duo bestående av Sabrina Qleopatra og Ida Helene. Den ferske duoen har allerede rukket å fylle dansegulvet på klubber som Blå, Stratos, Hysj og H&M Loves Music.

Qleo & Ida spiller en fin blanding av gamle skatter og nye perler, og sjangermessig går det stort sett i R&B, Pop og Hip hop. Q&I sverger dog også til en god dose «guilty pleasures» – til publikums store begeistring – da det ender ofte opp med allsang og hender i været på dansegulvet når disse jentene slår seg løs bak spillerne.

Mer info: